Stichting & Bestuur

De stichting

Kinderkoor Watergraafsmeer is een stichting zonder winstoogmerk.

Stichting Kinderkoor Watergraafsmeer
IBAN: NL96 INGB 0002 5239 78
KvK: 34112688

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit ouders van het koor:
Inga Schlosser, Halldora Thórsdóttir en Carlijn van Aalst

Inga Schlosser
Ik ben de moeder van Juna en Joshua die inmiddels al meerdere jaren mogen genieten van hun wekelijkse portie zingen. En dat blijft voor mij als ouder niet onopgemerkt. Die variatie aan liedjes geeft hen de ruimte om zichzelf uit te drukken: soms wordt er vrolijk en hard gezongen en soms zijn ze juist serieus bezig, maar altijd met veel aandacht voor detail. De door Bregje gekozen liedjes begeleiden ons op lange autoritjes of thuis bij het tekenen aan tafel en soms spelen we de liedjes thuis op een instrument. Zodoende zingt ook de jongste in de familie al volop mee. Vanzelfsprekend dat ik me graag voor het koor als bestuurslid inzet!

Halldora Thórsdóttir
Ik zit sinds maart 2020 in het bestuur. Een paar jaar geleden zag in een sticker van het Kinderkoor op een lantaarnpaal en dacht gelijk dat dit leuk zou kunnen zijn voor mijn dochter Ása (5), want wij zingen de hele dag door. Ik heb zelf veel in jeugdkoren gezongen in IJsland, waar ik ben opgegroeid. Daar heb ik zoveel mooie muziek ontdekt en ik heb er hele leuke herinneringen aan. Het Kinderkoor vind ik echt een verrijking; inmiddels zingt de hele familie mee met de leuke liedjes. Door Bregje is het koor echt een feest, voor diegene die het leuk vinden om op het podium te staan en ook voor diegene die gewoon lekker samen wil zingen met een gezellige groep.

Carlijn van Aalst
Ik zit sinds januari 2021 in het bestuur. Ik ben de moeder van Mara die nu bijna 7 jaar is. Mara begon bij de Vrolijke Vivaldi’s en is na een half jaar al gepromoveerd naar de Mondige Mozarten. Ze zong al heel jong de hele dag door. Nu neuriet ze de hele dag de liedjes die ze van Bregje bij het koor leert. Heel gezellig! Super dat dit gezellige koor bestaat. Door corona heb ik helaas nog geen voorstelling kunnen meemaken maar ik heb begrepen dat dat altijd heel bijzonder is.

Wil je ons ook helpen?

Bijvoorbeeld bij uitvoeringen of in de ledenwerving? Of heb je een vraag of suggestie? We horen het heel graag!

Stuur een mail aan: kinderkoorwatergraafsmeer@gmail.com